Brokers

Brokers

U kunt cryptocurrency valuta’s kopen bij tussenpersonen die coins opkopen en deze tegen een vergoeding verkopen aan consumenten, deze bedrijven worden brokers genoemd. Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk je digitale valuta kunt kopen met hedendaagse betaalmethoden zoals iDeal en Bancontact. Het nadeel hiervan is dat de prijs soms fors hoger is dan de huidige marktprijs. Alternatief is rechtstreeks bij een exchange een SEPA transactie te voldoen om coins te kopen tegen marktwaarde.

Aanbieder Omschrijving
Bij Bitvavo met iDEAL kopen Nederlandse broker, bij Bitvavo kan je meer je meer dan 10 verschillende cryptocurrencies kopen met iDEAL. Uiteraard zit ook Bitcoin in het assortiment en kun je deze eenvoudig aanschaffen via het portaal. Over wallets hoe je je ook geen zorgen te maken want alles wordt binnen de eigen omgeving opgeslagen. Stort simpelweg tegoed op je rekening en je kunt meteen cryptocurrency kopen.
Bij Bitcoin met iDEAL kopen Nederlandse broker, bij Bitrush kun je al jarenlang veilig Bitcoin en andere populaire cryptocurrency kopen en deze betalen met iDEAL. De website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk ingericht, waardoor het een fluitje van een cent is om crypto te kopen. Dit bedrijf komt uit Amsterdam en controleer op ieder moment de huidige Bitcoin waarde.
Bij Litebit Bitcoin met iDEAL kopen Nederlandse broker, LiteBit is een platform waar je vele verschillende coins kunt kopen met iDEAL, zo ook Bitcoin. Litebit is gevestigd in Nederland en handelt volgens de Nederlandse wet- en regelgeving. Aankopen tot € 75 kunnen zonder verificatie gedaan worden, daarboven moet het mobiele nummer en rekeningnummer geverifieerd worden. Litebit maakt het kopen van Bitcoin via iDEAL wel heel makkelijk door een eigen gehoste wallet aan te bieden. Bij Litebit kun je dus zowel Bitcoin kopen als Bitcoin opslaan, erg handig dus voor de beginner.
Bij BTC Direct Bitcoin met iDEAL kopen Nederlandse broker, BTCDirect is een grote speler in Nederland en ondersteund verschillende betaalmogelijkheden, waaronder BTC kopen via iDEAL. Voor bestellingen boven de € 100 dient er een kopie identiteitsbewijs opgestuurd te worden ter verificatie. Voor iDEAL betaling betaal je € 0,99 transactiekosten. Bij BTC Direct staat de Bitcoin prijs vast en heeft de hoeveelheid die je aanschaft geen invloed op de prijs.
Bij HappyCoins Bitcoin met iDEAL kopen Nederlandse broker, HappyCoins biedt ondersteuning voor vele betaalmethoden, waaronder iDEAL. Als je via ons voor minimaal € 100 aan Bitcoins besteed bij HappyCoins dan ontvang je gratis € 5 aan BTC. Daarnaast komen zij regelmatig als goedkoopste Bitcoin leverancier uit de vergelijkingen.
Bij Bitonic Bitcoin met iDEAL kopen Nederlandse broker, Bitonic maakt het mogelijk om Bitcoin via iDEAL aan te kopen. Voor bestellingen boven de € 50 dient er een bankrekeningverificatie plaatsvinden. De prijs die je zit is een all-in prijs en je betaald niets meer. Dankzij de lage fees en transactiekosten zul je zien dat je bij Bitonic meestal het goedkoopst uit bent.
Bij Anycoin Direct met iDEAL Bitcoin kopen Nederlandse broker, AnyCoin maakt het mogelijk om bitcoins te kopen via iDEAL. Er wordt gericht op heel Europa, dus alle populaire Europese betaalmethodes zijn toegevoegd aan dit platform. Bij AnycoinDirect kun je niet alleen Bitcoin kopen, maar vele andere cryptocurrency.
Bij BitMyMoney met iDEAL Bitcoin kopen Nederlandse broker, bij BitMyMoney kan je niet alleen Bitcoin aanschaffen via iDEAL, maar open je ook gelijk een bitcoinrekening. In tegenstelling tot een normale bitcoinwallet kun je met deze rekening ook betalingen verrichten, zoals je gewend bent met je bankrekening.
Image result for Bitkassa Nederlands bedrijf dat sterk in populariteit stijgt vanwege de unieke service. Via dit bedrijf kan je niet alleen Bitcoin aanschaffen via iDEAL, maar open je ook gelijk een bitcoinrekening. In tegenstelling tot een normale bitcoinwallet kun je met deze rekening ook betalingen verrichten, zoals je gewend bent met je bankrekening.